Gyors
kiszállítás

kedvező díj

Biztonságos
vásárlás

gyors pénztár

Telefonos ügyfélszolgálat

0265-323.023

Örökség

Adrian Rizzo hétéves volt, amikor először találkozott az apjával, aki még aznap majdnem megölte őt, mielőtt Lina, az anyja közbelépett. Nem sokkal ezután Adrian nagyszülei marylandi házába került, ahol egy hosszú nyáron át limonádét ivott, játszott a kutyákkal, új legjobb barátnőre tett szert... és barátnője tízéves bátyjával megtapasztalta az első szerelem izgalmát. Lina eközben bejárta az országot, fitneszmárkáját népszerűsítve és milliárdos üzletté fejlesztve. Nem volt értelme a múlton rágódni.

Tíz évvel később Adrian, Lina nyomdokaiba lépve, de a kreatív irányítás fenntartására törekedve, elkészítette saját jóga- és edzővideóit. Anyjához hasonlóan ő is hűvös fejű és becsvágyó. Nem állnak közel egymáshoz, de szívélyes a kapcsolatuk... mindaddig, amíg nem keresztezik egymás útját.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

68,00 RON


Örökség

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

Adrian Rizzo hétéves volt, amikor először találkozott az apjával, aki még aznap majdnem megölte őt, mielőtt Lina, az anyja közbelépett. Nem sokkal ezután Adrian nagyszülei marylandi házába került, ahol egy hosszú nyáron át limonádét ivott, játszott a kutyákkal, új legjobb barátnőre tett szert... és barátnője tízéves bátyjával megtapasztalta az első szerelem izgalmát. Lina eközben bejárta az országot, fitneszmárkáját népszerűsítve és milliárdos üzletté fejlesztve. Nem volt értelme a múlton rágódni. Tíz évvel később Adrian, Lina nyomdokaiba lépve, de a kreatív irányítás fenntartására törekedve, elkészítette saját jóga- és edzővideóit. Anyjához hasonlóan ő is hűvös fejű és becsvágyó. Nem állnak közel egymáshoz, de szívélyes a kapcsolatuk... mindaddig, amíg nem keresztezik egymás útját.

További információk

Szerző Nora Roberts
Terjedelem 528 oldal
Kötés Puhafedeles
Kat. szám 222159
Kiadó Nem

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Madarak

Madarak

15,00 RON
Alma Mahler, egy szenvedélyes élet

Alma Mahler, egy szenvedélyes élet

102,00 RON
A Windsor csomó

A Windsor csomó

60,00 RON
Lámpát fel! - Fedezd fel az állatokat!

Lámpát fel! - Fedezd fel az állatokat!

77,00 RON

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.