Gyors
kiszállítás

kedvező díj

Biztonságos
vásárlás

gyors pénztár

Telefonos ügyfélszolgálat

0265-323.023

Nácik Amerikában

A HIBA. Charles Mossman éppen egy New York-i bárban vigasztalódik 1939. februárjában, miközben náciszimpatizánsok ezrei vonulnak az utcán. Amikor Charles szembeszegül az egyikkel, végzetes hibát követ el.

A KATASZTRÓFA. Mire két év múlva Charles kiszabadul a börtönből, a helyzet még súlyosabb. Az amerikai náciszimpatizánsok titokban egyre sikerebben ágyaznak meg a német céloknak.

AZ ÁRULÓK. Amikor Charles kislánya összebarátkozik egy látszólag nagyon kedves, svájci házaspárral, a férfi a legsötétebb félelmeit látja beigazolódni. Lehet, hogy a németek már jó ideje beépítették a kémjeiket az Egyesült Államok lakosai közé? És miért nem akarja ezt elhinni senki se Charles-nak?

Vérfagyasztóan hiteles és megrázóan érzelmes történelmi thriller az EGY KÉM AUSCHWITZBAN szerzőjétől.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

75,00 RON


Nácik Amerikában

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

A HIBA. Charles Mossman éppen egy New York-i bárban vigasztalódik 1939. februárjában, miközben náciszimpatizánsok ezrei vonulnak az utcán. Amikor Charles szembeszegül az egyikkel, végzetes hibát követ el. A KATASZTRÓFA. Mire két év múlva Charles kiszabadul a börtönből, a helyzet még súlyosabb. Az amerikai náciszimpatizánsok titokban egyre sikerebben ágyaznak meg a német céloknak. AZ ÁRULÓK. Amikor Charles kislánya összebarátkozik egy látszólag nagyon kedves, svájci házaspárral, a férfi a legsötétebb félelmeit látja beigazolódni. Lehet, hogy a németek már jó ideje beépítették a kémjeiket az Egyesült Államok lakosai közé? És miért nem akarja ezt elhinni senki se Charles-nak? Vérfagyasztóan hiteles és megrázóan érzelmes történelmi thriller az EGY KÉM AUSCHWITZBAN szerzőjétől.

További információk

Szerző Andrew Gross
Terjedelem 408 oldal
Kötés Keménytáblás
Kat. szám 213085
Kiadó Nem

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Emlősök

Emlősök

29,00 RON
Jézus, a szkíta

Jézus, a szkíta

65,00 RON
Őrülten ​szeretlek

Őrülten ​szeretlek

15,00 RON
Modern művészet

Modern művészet

65,00 RON

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.