Gyors
kiszállítás

kedvező díj

Biztonságos
vásárlás

gyors pénztár

Telefonos ügyfélszolgálat

0265-323.023

A nő mosolya - Il sorriso della donna

"Jelen, múlt, jövő. Párizs, a napfényes Itália és az Atlanti óceán rejtelmei. Találkozások, ereklyék és gasztronómia. Mindezek fonata teszi különös eszenciájúvá Jerome Coctoo A nő mosolya című regényét. Miközben több évszázadra visszanyúló történeteket tár fel és kalandozik a Templomos lovagok korában, rámutat a létezés magasabb dimenzióira, amelyek bár léteznek, ám még nem érzékeljük azokat. Úgy vagyunk velük, mint kutya a szivárvánnyal. A történések közben, kérdések sora merül fel, amelyek attól fogva, hogy kérdésekké fogalmazódtak, léteznek és megválaszolásra várnak.
A regény az összefüggések, kapcsolódások és a szinkronicitás húrjait pengeti, és rámutat, hogy semmi sincs véletlenül. Előbb utóbb ezek az "előfutárok" a helyükre kerülnek és értelmet nyer minden."

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

63,00 RON


A nő mosolya - Il sorriso della donna

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

"Jelen, múlt, jövő. Párizs, a napfényes Itália és az Atlanti óceán rejtelmei. Találkozások, ereklyék és gasztronómia. Mindezek fonata teszi különös eszenciájúvá Jerome Coctoo A nő mosolya című regényét. Miközben több évszázadra visszanyúló történeteket tár fel és kalandozik a Templomos lovagok korában, rámutat a létezés magasabb dimenzióira, amelyek bár léteznek, ám még nem érzékeljük azokat. Úgy vagyunk velük, mint kutya a szivárvánnyal. A történések közben, kérdések sora merül fel, amelyek attól fogva, hogy kérdésekké fogalmazódtak, léteznek és megválaszolásra várnak. A regény az összefüggések, kapcsolódások és a szinkronicitás húrjait pengeti, és rámutat, hogy semmi sincs véletlenül. Előbb utóbb ezek az "előfutárok" a helyükre kerülnek és értelmet nyer minden."

További információk

Szerző Jerome Coctoo
Terjedelem 340 oldal
Kötés Puhafedeles
Kat. szám 213064
Kiadó Nem

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Bogyó és Babóca zenél

Bogyó és Babóca zenél

32,00 RON
Öröm - A belülről fakadó boldogság

Öröm - A belülről fakadó boldogság

45,00 RON
Dacszövetség 2. - Hamburgi regények

Dacszövetség 2. - Hamburgi regények

104,00 RON
Duett

Duett

73,00 RON

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.