Gyors
kiszállítás

kedvező díj

Biztonságos
vásárlás

gyors pénztár

Telefonos ügyfélszolgálat

0265-323.023

Magyarország kalandos túraútvonalai - Vadak keresése állatnyomokból és más jelekből - Túrázók nagykönyve

Egy túrán sosem vagyunk egyedül, még akkor sem, ha valóban egymagunk rójuk az utat - a környezetünkben megbújó élőlények ugyanis mindig elkísérnek bennünket. A rejtőzködő állatvilágot nem könnyű észrevenni, ám sokat segít, ha tudjuk, milyen élőhelyeken vezet keresztül utunk, és milyen jelekre kell odafigyelnünk, hogy - kis szerencsével - megpillanthassuk két- vagy éppen négylábú barátainkat. Túrázók nagykönyve sorozatunk tizedik kötete ezúttal ebben nyújt nekünk segítséget.

Négy különböző élőhelytípus szerint ismertetjük a vadakkal kecsegtető útvonalakat, és természetesen magukat a lakókat, nyomaikat, jeleiket is. Könyvünkben helyet kaptak az erdők, a síkságok, a vizek világa, illetve a ma már ember által érintett, településekkel tagolt, sűrűbben lakott, egykori vadon is. Élőhelytípusonként három, eltérő hosszúságú, terepadottságú, kifejezetten változatos túraútvonalon vezetnek végig bennünket a szerzők - gyalogosan, kerékpárral vagy éppen evezve. Egyvalami azonban mindegyikben közös: az állatles hatalmas izgalmakat tartogat!

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

102,00 RON


Magyarország kalandos túraútvonalai - Vadak keresése állatnyomokból és más jelekből - Túrázók nagykönyve

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

Egy túrán sosem vagyunk egyedül, még akkor sem, ha valóban egymagunk rójuk az utat - a környezetünkben megbújó élőlények ugyanis mindig elkísérnek bennünket. A rejtőzködő állatvilágot nem könnyű észrevenni, ám sokat segít, ha tudjuk, milyen élőhelyeken vezet keresztül utunk, és milyen jelekre kell odafigyelnünk, hogy - kis szerencsével - megpillanthassuk két- vagy éppen négylábú barátainkat. Túrázók nagykönyve sorozatunk tizedik kötete ezúttal ebben nyújt nekünk segítséget. Négy különböző élőhelytípus szerint ismertetjük a vadakkal kecsegtető útvonalakat, és természetesen magukat a lakókat, nyomaikat, jeleiket is. Könyvünkben helyet kaptak az erdők, a síkságok, a vizek világa, illetve a ma már ember által érintett, településekkel tagolt, sűrűbben lakott, egykori vadon is. Élőhelytípusonként három, eltérő hosszúságú, terepadottságú, kifejezetten változatos túraútvonalon vezetnek végig bennünket a szerzők - gyalogosan, kerékpárral vagy éppen evezve. Egyvalami azonban mindegyikben közös: az állatles hatalmas izgalmakat tartogat!

További információk

Szerző Dr. Nagy Balázs
Terjedelem 352 oldal
Kötés Puhafedeles
Kat. szám 213183
Kiadó Nem

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

A nagy Napóleon

A nagy Napóleon

111,00 RON
Természetes gyógymódok - Gyógynövények, receptek és terápiák a testi-lelki egészségért

Természetes gyógymódok - Gyógynövények, receptek és terápiák a testi-lelki egészségért

130,00 RON
Sophie, Sissi lázadó húga

Sophie, Sissi lázadó húga

52,00 RON
Immunerősítő ételek 2.

Immunerősítő ételek 2.

68,00 RON

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.