Gyors
kiszállítás

kedvező díj

Biztonságos
vásárlás

gyors pénztár

Telefonos ügyfélszolgálat

0265-323.023

Deák Ferenc

A Kossuth Kiadó új történelmi sorozata a magyar államiság ezeréves történetéből tizennyolc olyan személyt mutat be, akik uralkodóként, politikusként vagy „szürke eminenciásként” Magyarország és a magyarság sorsát meghatározó módon irányították – olykor kedvezőbb, máskor szerencsétlenebb irányba. A Romsics Ignác főszerkesztő nevével fémjelzett sorozat szerzői az adott korszak, illetve személyiség elismert történész szakértői. A kötetek gazdag képanyaggal, korabeli dokumentumokkal illusztrálva állítják az olvasó elé ezeket a sorsfordító egyéniségeket.

A sorozat történelmünk kezdeteitől a rendszerváltásig bemutatja a kiemelkedő, sorsfordító történelmi személyiségeket. Kitűnő segítség diákoknak, tartalmas és színes olvasmány a magyar történelem iránt érdeklődőknek.

• A szöveget rendkívül színes illusztrációs anyag teszi még szemléletesebbé és érdekesebbé.
• A neves szerzők a sorozat anyagát a legújabb kutatási eredmények felhasználásával állították össze.
• A kötetek különlegesen gazdag forrásanyagból merítve, eredeti dokumentumok felhasználásával készültek.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

29,00 RON


Deák Ferenc

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

A Kossuth Kiadó új történelmi sorozata a magyar államiság ezeréves történetéből tizennyolc olyan személyt mutat be, akik uralkodóként, politikusként vagy „szürke eminenciásként” Magyarország és a magyarság sorsát meghatározó módon irányították – olykor kedvezőbb, máskor szerencsétlenebb irányba. A Romsics Ignác főszerkesztő nevével fémjelzett sorozat szerzői az adott korszak, illetve személyiség elismert történész szakértői. A kötetek gazdag képanyaggal, korabeli dokumentumokkal illusztrálva állítják az olvasó elé ezeket a sorsfordító egyéniségeket. A sorozat történelmünk kezdeteitől a rendszerváltásig bemutatja a kiemelkedő, sorsfordító történelmi személyiségeket. Kitűnő segítség diákoknak, tartalmas és színes olvasmány a magyar történelem iránt érdeklődőknek. • A szöveget rendkívül színes illusztrációs anyag teszi még szemléletesebbé és érdekesebbé. • A neves szerzők a sorozat anyagát a legújabb kutatási eredmények felhasználásával állították össze. • A kötetek különlegesen gazdag forrásanyagból merítve, eredeti dokumentumok felhasználásával készültek.

További információk

Szerző Estók János
Terjedelem 64 oldal
Kötés Keménytáblás
Kat. szám 182188
Kiadó Nem

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Titokzatos találmányok

Titokzatos találmányok

12,00 RON
Egy nyár az álmok nyomában

Egy nyár az álmok nyomában

65,00 RON
Spiritizmus és okkultizmus

Spiritizmus és okkultizmus

42,00 RON
Az agyam eldobom

Az agyam eldobom

37,00 RON

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.