Gyors
kiszállítás

kedvező díj

Biztonságos
vásárlás

gyors pénztár

Telefonos ügyfélszolgálat

0265-323.023

Visszatérés Longbournba

Mi lesz a Bennet család nőtagjaival most, hogy Mr. Bennet meghalt? Mr. Tristan Collins úton van Amerikából, hogy birtokba vegye a tulajdonát képező ingatlant, Mrs. Bennet pedig tervet sző. Longbourn örökösének egyszerűen feleségül kell vennie az egyik lányát. Nincs más megoldás. Vajon Maryt, avagy Kittyt szemelik ki erre a kétséges megtiszteltetésre? Amikor a szóban forgó úrról kiderül, hogy valójában jó parti, versengés kezdődik a testvérek között. Ki lesz Longbourn következő úrnője?
Darcy, Elizabeth, valamint a Büszkeség és balítélet többi szereplője visszatér, ugyanis a társadalmilag mellőzött Mary kilép az árnyékból, hogy központi helyet foglaljon el Shannon Winslow nagy sikerű, Titkok és szenvedélyek című regényének régóta várt folytatásában.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

54,00 RON


Visszatérés Longbournba

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

Mi lesz a Bennet család nőtagjaival most, hogy Mr. Bennet meghalt? Mr. Tristan Collins úton van Amerikából, hogy birtokba vegye a tulajdonát képező ingatlant, Mrs. Bennet pedig tervet sző. Longbourn örökösének egyszerűen feleségül kell vennie az egyik lányát. Nincs más megoldás. Vajon Maryt, avagy Kittyt szemelik ki erre a kétséges megtiszteltetésre? Amikor a szóban forgó úrról kiderül, hogy valójában jó parti, versengés kezdődik a testvérek között. Ki lesz Longbourn következő úrnője? Darcy, Elizabeth, valamint a Büszkeség és balítélet többi szereplője visszatér, ugyanis a társadalmilag mellőzött Mary kilép az árnyékból, hogy központi helyet foglaljon el Shannon Winslow nagy sikerű, Titkok és szenvedélyek című regényének régóta várt folytatásában.

További információk

Szerző Shannon Winslow
Terjedelem 312 oldal
Kötés Puhafedeles
Kat. szám 201108
Kiadó Nem

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Felfelé folyik, hátrafelé lejt

Felfelé folyik, hátrafelé lejt

48,00 RON
Nővérek és démonok

Nővérek és démonok

73,00 RON
Tengertánc - Novellák 1.

Tengertánc - Novellák 1.

87,00 RON
Emlékirataim

Emlékirataim

76,00 RON

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.