Gyors
kiszállítás

kedvező díj

Biztonságos
vásárlás

gyors pénztár

Telefonos ügyfélszolgálat

0265-323.023

A vörös özvegy

Egy eltűnt gyerek. Egy elkeseredett anya. És egy ház telis-tele titkokkal. Julia két évvel ezelőtt egy tragikus baleset következtében elvesztette a családját. A férje megfulladt, miközben próbálta kimenteni a lányukat, Lilyt a házukhoz közeli folyóból. A kislány testét nem találták meg, és Julia azóta megrögzötten hisz abban, hogy Lily valahol életben van. A magányos és összetört Julia menedékházat nyit otthonában írók számára. Lucas, a horrorszerző egyike az első vendégeknek. Megszállottan próbálja kideríteni, mi történt Lilyvel. Érkezése után pár nappal a ház nyugalmát hátborzongató események kezdik megzavarni.
A nyomok Lucast és Juliát az erdőbe vezetik, ahol sötét titokra bukkannak - egy titokra, melynek a védelméért valaki bármire képes... Mi történt valójában azon a napon a folyónál? Miért nem került elő a test? És ki vagy mi kísérti a házat?

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

63,00 RON


A vörös özvegy

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

Egy eltűnt gyerek. Egy elkeseredett anya. És egy ház telis-tele titkokkal. Julia két évvel ezelőtt egy tragikus baleset következtében elvesztette a családját. A férje megfulladt, miközben próbálta kimenteni a lányukat, Lilyt a házukhoz közeli folyóból. A kislány testét nem találták meg, és Julia azóta megrögzötten hisz abban, hogy Lily valahol életben van. A magányos és összetört Julia menedékházat nyit otthonában írók számára. Lucas, a horrorszerző egyike az első vendégeknek. Megszállottan próbálja kideríteni, mi történt Lilyvel. Érkezése után pár nappal a ház nyugalmát hátborzongató események kezdik megzavarni. A nyomok Lucast és Juliát az erdőbe vezetik, ahol sötét titokra bukkannak - egy titokra, melynek a védelméért valaki bármire képes... Mi történt valójában azon a napon a folyónál? Miért nem került elő a test? És ki vagy mi kísérti a házat?

További információk

Szerző Mark Edwards
Terjedelem 398 oldal
Kötés Puhafedeles
Kat. szám 201121
Kiadó Nem

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Jézus, a názáreti

Jézus, a názáreti

61,00 RON
Regényélet

Regényélet

77,00 RON
Elsősegély friss vadnövényekkel - A természet patikája úton-útfélen

Elsősegély friss vadnövényekkel - A természet patikája úton-útfélen

34,00 RON
A boldog emberek olvasnak és kávéznak

A boldog emberek olvasnak és kávéznak

48,00 RON

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.