Gyors
kiszállítás

kedvező díj

Biztonságos
vásárlás

gyors pénztár

Telefonos ügyfélszolgálat

0265-323.023

Mi a Bibliofil Könyvklub?

Az aktuális Könyvklub Magazin letöltéséhez kattintson a képre. Ide kellene egy link a lapozható katalógussal.

 A Biliofil Könyvklub klubrendszerű értékesítési formában szolgálja ki vásárlóit. A Bibliofil Könyvklubnak, Erdély, de mondhatni Románia szerte ma már többszáz olvasója van. A Bibliofil Könyvklub soraiba bárki beléphet, de ide tartozhatnak azok a régi Erdélyi Magyar Könyvklub tagok is, akik igénylik és elfogadják a módosított tagsági feltételeket.

Miért érdemes a Bibliofil Könyvklub klubtagjának lenni?

 • Klubtagjaink az aktuális katalógusban szereplő termékeket klubáron vásárolhatják meg boltjainkban (Bibliofil Könyvesbolt – Marosvásárhely, vagy  Regös Könyvesbolt - Gyergyószentmiklóson), rendelhetik meg az aktuális katalógusból. Boltjainkban csak a katalógus termékekre igényelhető a klubtagság.
 • Webáruházunk teljes kínálatából. A vásárlásoknál megadni a tagsági számukat, rendszerünk leellenőrzi azt, és kiszámítja a kedvezményt.
 • Minden klubtagunk háromhavonta megkapja az aktuális Bibliofil Könyvklub katalógusát is, amennyiben az éves tagsági díját befizette és igényelte a nyomtatott változat kiküldését.
 • Katalógusunk elektronikus változatban is megjelenik, amely honlapunkról elérhető. Lapozható és a kiválasztott könyv egy gombnyomásra elérhető, majd folytatható a katalógus áttekintése. Megrendelését webáruházunkban vagy az eddig megszokott lehetőség egyikén elküldheti részünkre.
 • Klubtagságát - és az ebből adódó kedvezményeket – egy évig megőrizheti megrendelés nélkül is, felhasználhatja azt, amikor kedve tartja.

 

 • Mi lenne a megoldás, hogy mégis nyomtatott katalógust kaphassak?

A Bibliofil Könyvklub folytatni szeretne egy hagyományt. Mivel sok értékes könyvet vásárolhatnak, sokszor igen tekintélyes árréssel, azt gondoltuk, hogy jogos lenne egy éves tagsági díj bevezetése. A tagsági díj az adott évben leadott első rendelésekor kerülne kiszámlázásra és egyszeri alkalommal, 10,00 RON-t jelentene. Ezzel eltörölnénk a kötelező vásárlási feltételt és annyi katalógus kerülne nyomtatásra, ahány igénylő van erre. Azok a klubtagok, akik nem igénylik a katalógus nyomtatott változatát átlapozhatják online annak digitális változatát.   

 • Az Erdélyi Magyar Könyvklub tagsági számom érvényes marad?

A Bibliofil Könyvklub elfogadja az EMK tagsági számot, amelyet az rendelesbibliofil@gmail.com email címen kérjük jelezni. Az így megadott számot kollégáink leellenőrzik, majd rögzítik rendszerünkben, hogy Ön már az első megrendelésnél használni is tudja. Vásárláskor ezt a kódot a Bevásárlókosár  “Árengedmény és utalvány kódok” résznél kell megadnia.

 • Ha eddig boltban vásároltam, hogyan rendelhetek ezentúl postán?

Webáruházunkban, miután a megvásárolni kívánt könyveket elhelyezte kosarában, a Szállítási díj becslésénél az Ország, Megye és Irányítószám megadása után Számolhatja ki a Szállítás költséget. Itt választható ki az Utánvétel opció.

Rendelhet tőlünk postán, e-mailen, telefonon, vagy töltse ki a katalógusban található megrendelőlapot, amely szabadon sokszorosítható, és küldje el címünkre, vagy adja le könyvesboltjainkban! A megrendelőlap minden mezőjét szíveskedjenek kitölteni!

 • Mennyi postaköltséget kell fizetni?

Rendelésenként 15 RON-t kell klubtagjainknak fizetniük, természetesen abban az esetben, ha a rendelést több részletben tudja csak cégünk teljesíteni, a postaköltséget csak egyszer kell kiegyenlíteni. Tehát ez nem változik, sőt egyéni megrendeléseiket egyéni kezelési költséggel kezeljük!

Webáruházunkban, 250 RON értékű könyv megrendelése esetén kiszállítási költséget nem számítunk fel.

 • Láttuk, hogy bevezették a tagsági dijat! Mit kapunk ezért cserébe? Nyomtatott katalógust?

Ezt nem teljesen helyes így megfogalmazni. A tagsági díjért cserében több mindent „kaphatnak”. Elsődlegesen olcsóbban vásárolhatnak: klubáron, másrészt részt vehetnek a tagjainknak meghirdetett játékokon, amin ajándékcsomagot, könyvet, ettől a tavaszi-nyári katalógustól, akár utazást is nyerhetnek. Folyamatos akcióinkról, kedvezményeinkről, játékainkról honlapunkon, facebook oldalunkon vagy akár a rádióban is értesülhetnek.

 • Ha nem fizetem be a tagsági dijat, nem kapok több katalógust?

Idei első katalógusunkban, kérdeztük, teszteltük olvasóinkat. Az esetek többségében (kb.95%-os arányban), mindenki elfogadta és támogatta az ötletet, így ezt most “törvényerejüvé” emeltük. Azon személyek, akik tagjai akarnak lenni a Bibliofil Könyvklubnak, évi tagsági díjat kell fizetniük, amit az első rendelésük számláján fizethetnek ki. Ennek mértéke 10 RON/naptári év. Ezt be lehet fizetni márciusban, de decemberben is, amennyire az a megrendelése lenne az adott év első megrendelése.

 • Ha befizetem a tagsági dijjat, de nem kérek több katalógust?

Ahogyan leírtuk az imént, a tagsági díjjal egy sor kedvezmény jár, a legfontosabbak a kedvezményes vásárlás, valamint az akciókon és játékokon való résztvétel. Hogy milyen formában kéri katalógusunkat, azt bejelölheti mostantól a tagsági kártyán, vagy facebook oldalunkon is, azaz: nyomtatva, digitalis formátumban vagy elküldhetjül e-mailben. Ön dönti el, hogy melyik változatot szeretné. Akik eddig befizették a tagsági díjat, azok postán is megkapják. Azon tagjaink, akik a továbbiakban digitálisan szeretnék a katalógust megkapni, jelezzék igényüket emailben.

 • Az Erdélyi Magyar Könyvklub tagsági számom érvényes marad? És ha nem voltam Erdélyi Magyar Könyvklub tag?

Amennyiben igényt tart az eddigi kedvezményekre, és befizeti a tagsági díjat, annak a Bibliofil Könyvklub továbbra is elfogadja az EMK tagsági számát, ezeket emailben kell jelezni. Ha nem volt az Erdélyi Magyar Könyvklub tagja, akkor első sorban kap egy új tagsági számot, és a karácsonyig így összegyült régi és új klubtagoknak a megrendelésükkel együtt elküldjük az új kártyákat, amelyek felmutatásával vásárolhatnak boltjainkban!

A könyvvásárlás lehetséges módjai:

 • Otthonról, a katalóguson keresztül. A rendelését feladhatja postán, faxon, telefonon, és a megrendelt termékeket a román posta csomagkiküldő szolgálata kézbesíti Önnek. Amennyiben a megrendelés összértéke eléri a 250 RON-t, akkor a csomagolási és postaköltséget átvállaljuk.
 • Boltjainkban olyan könyvet is találhat, amely az aktuális katalógusban nem szerepel.  A boltokban a Könyvklub könyveket jól látható módon megjelöljük, így Ön a boltokban is könnyen tájékozódhat a Könyvklub aktuális kínálatáról.

Ha Ön klubtagunk, akkor bármely vásárlási módot is választja, az aktuális katalógusban lévő termékeket mindig klubáron vásárolhatja meg, és a rendelés összegét csak az áruk átvételekor kell kifizetnie.

Élvezze Ön is a Bibliofil Könyvklub adta lehetőségeket!