Gyors
kiszállítás

kedvező díj

Biztonságos
vásárlás

gyors pénztár

Telefonos ügyfélszolgálat

0265-323.023

A kétsoros végrendelet

A könyv a méltán kedvelt "39-es ügyosztály" és "az árnyék halála" című könyvek folytatása.
A történet főhőse, Dr. Báthory Ferenc az Afganisztánt is megjárt valamikori katonatiszt, aki éli a jómódú ügyvédek kicsit unalmas mindennapjait, mindaddig, amíg a First Budapest Insurance biztosító társaság felkérését elfogadva részt vesz egy rendkívül kényes bűnügy felderítésében.
A Szépművészeti Múzeumból ellopott képek egy részét a múzeum karbantartójának a holtteste mellett találják meg.
Elindul a hajsza Rembrandt festményének visszaszerzéséért, miközben a nyomozást látszólag egymástól független halálesetek kísérik.
Mint ahogy megszokhattuk a kissé öntörvényű ügyvéd kíméletlen következetességgel, ha kell a sármjával, de ha az szükséges az öklével igyekszik az ügy végére járni. ... de, hogy mi az összefüggés az ellopott képek, az orosz titkosszolgálat és egy mindössze kétsoros végrendelet között, nos ... mindez megtudható, ha valaki végignyomozza a könyvet Dr. Báthoryval.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

66,00 RON


A kétsoros végrendelet

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

A könyv a méltán kedvelt "39-es ügyosztály" és "az árnyék halála" című könyvek folytatása. A történet főhőse, Dr. Báthory Ferenc az Afganisztánt is megjárt valamikori katonatiszt, aki éli a jómódú ügyvédek kicsit unalmas mindennapjait, mindaddig, amíg a First Budapest Insurance biztosító társaság felkérését elfogadva részt vesz egy rendkívül kényes bűnügy felderítésében. A Szépművészeti Múzeumból ellopott képek egy részét a múzeum karbantartójának a holtteste mellett találják meg. Elindul a hajsza Rembrandt festményének visszaszerzéséért, miközben a nyomozást látszólag egymástól független halálesetek kísérik. Mint ahogy megszokhattuk a kissé öntörvényű ügyvéd kíméletlen következetességgel, ha kell a sármjával, de ha az szükséges az öklével igyekszik az ügy végére járni. ... de, hogy mi az összefüggés az ellopott képek, az orosz titkosszolgálat és egy mindössze kétsoros végrendelet között, nos ... mindez megtudható, ha valaki végignyomozza a könyvet Dr. Báthoryval.

További információk

Szerző John Carter
Terjedelem 409 oldal
Kötés Puhafedeles
Kat. szám 213113
Kiadó Nem

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Fagyhalál

Fagyhalál

51,00 RON
Fantasztikus klasszikusok - Híres zeneszerzők izgalmas élete és legismertebb művei

Fantasztikus klasszikusok - Híres zeneszerzők izgalmas élete és legismertebb művei

63,00 RON
Állati elmék

Állati elmék

52,00 RON
A kegyelem szigete

A kegyelem szigete

81,00 RON

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.