Gyors
kiszállítás

kedvező díj

Biztonságos
vásárlás

gyors pénztár

Telefonos ügyfélszolgálat

0265-323.023

A bűnbak

Spencer Ashby gimnáziumi tanár egy amerikai kisvárosban, ahol szinte mindenki ismer mindenkit. Fiatalemberként érkezett a közösségbe, munkáját lelkiismeretesen és szívesen végzi. Egy téli estén azonban addigi élete teljesen megváltozik: egy bűneset, Belle halála kapcsán a városkában szóbeszéd kap lábra, és Ashby hirtelen a közösség megbízható tagjából zavaró elemmé válik. Egyesek hirtelen gyanús kívülállóként kezelik, ráadásul a felesége is kezd elhidegülni tőle.

Mit tehet ebben a helyzetben olyasvalaki, aki egész életében a szabályokhoz igazodott? A titokzatos szomszéd, a nagyvállalkozó felesége, Katzné talán tisztázhatná Ashbyt, azonban egyáltalán nem ismerik egymást. Vajon sikerül-e a férfinak megvédenie a becsületét, vagy jogosnak bizonyulnak az ellene felhozott vádak?

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

42,00 RON


A bűnbak

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

Spencer Ashby gimnáziumi tanár egy amerikai kisvárosban, ahol szinte mindenki ismer mindenkit. Fiatalemberként érkezett a közösségbe, munkáját lelkiismeretesen és szívesen végzi. Egy téli estén azonban addigi élete teljesen megváltozik: egy bűneset, Belle halála kapcsán a városkában szóbeszéd kap lábra, és Ashby hirtelen a közösség megbízható tagjából zavaró elemmé válik. Egyesek hirtelen gyanús kívülállóként kezelik, ráadásul a felesége is kezd elhidegülni tőle. Mit tehet ebben a helyzetben olyasvalaki, aki egész életében a szabályokhoz igazodott? A titokzatos szomszéd, a nagyvállalkozó felesége, Katzné talán tisztázhatná Ashbyt, azonban egyáltalán nem ismerik egymást. Vajon sikerül-e a férfinak megvédenie a becsületét, vagy jogosnak bizonyulnak az ellene felhozott vádak?

További információk

Szerző Georges Simenon
Terjedelem 176 oldal
Kötés Puhafedeles
Kat. szám 213095
Kiadó Nem

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Szuvidálás könnyedén

Szuvidálás könnyedén

77,00 RON
A 19. századtól napjainkig

A 19. századtól napjainkig

77,00 RON
A történelem hajótöröttei

A történelem hajótöröttei

65,00 RON
LEGO Fergeteges járművek - Négy exkluzív LEGO jármű modelljével

LEGO Fergeteges járművek - Négy exkluzív LEGO jármű modelljével

91,00 RON

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.