Gyors
kiszállítás

kedvező díj

Biztonságos
vásárlás

gyors pénztár

Telefonos ügyfélszolgálat

0265-323.023

Szabadság, szerelem, Levine

1913-ban Sarah Levine a kis orosz faluból egy szebb élet reményében követi a férjét, Misát New Yorkba. De amire Sarah igazán vágyik, az egy saját család. Az ígéret földjére érkezve ez az álma is teljesül, de a háttérben súlyos, sötét titok lappang.
Sarah hamarosan magára marad a lányával, Libertyvel, és a szegényes albérletből indulva, küszködéssel teli évek után sikerül egy egész divatbirodalmat felépítenie, miközben az egyetlen állandóság az életében a lánya iránt érzett, feltétlen szeretete és a szörnyű titok, amelyet mindenáron meg kell őriznie. Sarah mindent megad a lányának, de az igazság nem maradhat örökre rejtve. Ahogy Liberty nővé érik, és a világ újra háborúra készülődik, Sarah-nak már csak egy választása marad.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

57,00 RON


Szabadság, szerelem, Levine

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

1913-ban Sarah Levine a kis orosz faluból egy szebb élet reményében követi a férjét, Misát New Yorkba. De amire Sarah igazán vágyik, az egy saját család. Az ígéret földjére érkezve ez az álma is teljesül, de a háttérben súlyos, sötét titok lappang. Sarah hamarosan magára marad a lányával, Libertyvel, és a szegényes albérletből indulva, küszködéssel teli évek után sikerül egy egész divatbirodalmat felépítenie, miközben az egyetlen állandóság az életében a lánya iránt érzett, feltétlen szeretete és a szörnyű titok, amelyet mindenáron meg kell őriznie. Sarah mindent megad a lányának, de az igazság nem maradhat örökre rejtve. Ahogy Liberty nővé érik, és a világ újra háborúra készülődik, Sarah-nak már csak egy választása marad.

További információk

Szerző Colin Falconer
Terjedelem 442 oldal
Kötés Puhafedeles
Kat. szám 201109
Kiadó Nem

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

A bagoly röpte

A bagoly röpte

52,00 RON
Hódolat Katalóniának

Hódolat Katalóniának

53,00 RON
Gazdagok

Gazdagok

70,00 RON
A barátságos zongoraiskola 2

A barátságos zongoraiskola 2

45,60 RON

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.