Gyors
kiszállítás

kedvező díj

Biztonságos
vásárlás

gyors pénztár

Telefonos ügyfélszolgálat

0265-323.023

Amikor az álmaink ránk találnak

1913-at írunk, és a Buenos Aires-be tartó hajó második esélyt ad három fiatalnak. A szicíliai Rocco magára vonta a maffia haragját, amikor megtagadta, hogy a tiszteletreméltó társaság szolgálatának szentelje az életét. Rosetta egy szicíliai falu donjával merészelt szembeszállni, de alig élte túl az őt ért erőszakot.
Az orosz zsidó lány, Raquel egy pogrom egyetlen túlélője, a legdrágább vagyona a szülei szeretetének emléke. Ám az élet az Új Világban is majdhogynem legyőzhetetlen akadályok elé állítja őket...
Amikor az álmaink ránk találnak egy jobb világ keresésének története, egy festményszerű eposz erős karakterekkel, akinek sokszínű tapasztalatai, miközben életük álmát igyekeznek megvalósítani, megérintik és sokáig nem eresztik az olvasó szívét.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

73,00 RON


Amikor az álmaink ránk találnak

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

1913-at írunk, és a Buenos Aires-be tartó hajó második esélyt ad három fiatalnak. A szicíliai Rocco magára vonta a maffia haragját, amikor megtagadta, hogy a tiszteletreméltó társaság szolgálatának szentelje az életét. Rosetta egy szicíliai falu donjával merészelt szembeszállni, de alig élte túl az őt ért erőszakot. Az orosz zsidó lány, Raquel egy pogrom egyetlen túlélője, a legdrágább vagyona a szülei szeretetének emléke. Ám az élet az Új Világban is majdhogynem legyőzhetetlen akadályok elé állítja őket... Amikor az álmaink ránk találnak egy jobb világ keresésének története, egy festményszerű eposz erős karakterekkel, akinek sokszínű tapasztalatai, miközben életük álmát igyekeznek megvalósítani, megérintik és sokáig nem eresztik az olvasó szívét.

További információk

Szerző Di Fulvio Luca
Terjedelem 592 oldal
Kötés Puhafedeles
Kat. szám 201114
Kiadó Nem

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Megmaradt Szobotkának

Megmaradt Szobotkának

65,00 RON
Vízfestés

Vízfestés

41,00 RON
Diéták nagy könyve - lemondások nélkül

Diéták nagy könyve - lemondások nélkül

95,00 RON
Befejezetlen portré

Befejezetlen portré

48,00 RON

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.