Gyors
kiszállítás

kedvező díj

Biztonságos
vásárlás

gyors pénztár

Telefonos ügyfélszolgálat

0265-323.023

Barokk járvány

A tizenhetedik századi Rómában pusztító pestisjárványt követően emberek százai esnek áldozatul egy rejtélyes haláloknak, amely furcsamód kizárólag a férfiakra sújt le. A városlakók hosszú ideig csak találgatják, hogy egy újabb ragály vagy valami egészen más bújik-e meg a tragédiák hátterében. A titokzatos történések felderítésével Sándor pápa legfőbb bizalmasát, Francesco atyát bízza meg.

A fordulatos cselekményben Francesco édesanyjának kártyajóslata, egy gyermekkori barátság titka és egy tiltott szerelem is fontos szerepet játszik. Az események mögött pedig felsejlik a barokk ellentmondásos világa, amelyben megfér egymással a felvilágosult gondolkodás és a bigott vallásosság, az egzakt tudomány és a sötét babonaság, a féktelen fényűzés és a mélységes nyomor.

Bűn és bűnhődés az Örök Város csodás díszletei közt.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

63,00 RON


Barokk járvány

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

A tizenhetedik századi Rómában pusztító pestisjárványt követően emberek százai esnek áldozatul egy rejtélyes haláloknak, amely furcsamód kizárólag a férfiakra sújt le. A városlakók hosszú ideig csak találgatják, hogy egy újabb ragály vagy valami egészen más bújik-e meg a tragédiák hátterében. A titokzatos történések felderítésével Sándor pápa legfőbb bizalmasát, Francesco atyát bízza meg. A fordulatos cselekményben Francesco édesanyjának kártyajóslata, egy gyermekkori barátság titka és egy tiltott szerelem is fontos szerepet játszik. Az események mögött pedig felsejlik a barokk ellentmondásos világa, amelyben megfér egymással a felvilágosult gondolkodás és a bigott vallásosság, az egzakt tudomány és a sötét babonaság, a féktelen fényűzés és a mélységes nyomor. Bűn és bűnhődés az Örök Város csodás díszletei közt.

További információk

Szerző Alexander G. Thomas
Terjedelem 288 oldal
Kötés Puhafedeles
Kat. szám 213053
Kiadó Nem

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

A halál szobrásza

A halál szobrásza

73,00 RON
Megkísértve - Egy katonaorvos története

Megkísértve - Egy katonaorvos története

49,00 RON
Fák, levelek, virágok és magvak - A növényvilág képes enciklopédiája

Fák, levelek, virágok és magvak - A növényvilág képes enciklopédiája

60,00 RON
Sötét szív

Sötét szív

60,00 RON

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.