Gyors
kiszállítás

kedvező díj

Biztonságos
vásárlás

gyors pénztár

Telefonos ügyfélszolgálat

0265-323.023

Adatvédelem

Az adatvédelmi politikánk  határozza meg, hogyan használja és hogyan védi a Bibliofil Könyvklub azt az információt amit Ön a Bibliofil Könyvklubnad  megad, amikor használja a Bibliofil Könyvklub weboldalát. A Bibliofil Könyvklub elkötelezte magát arra, hogy az Ön személyes infórmációit teljes biztonságba tartsa és azokat csak a saját érdekében használja fel.  Esetenként, amennyiben  plusz személyes információra akarunk szert tenni, akkor ezt csakis telefonon illetve az rendelesbibliofil@gmail.com  email címről fog történni. A Bibliofil Könyvklub fentartja a jógát, hogy ezt az adatvédelmi politikát, időnként frissitse,illetve változtassa, a kellemetlenség elkerülése véget kérjük kedves vásárlonkat, hogy időnként még látogasson el erre az oldalra is.

Az adatok amelyeket a Bibliofil Könyvklub gyűjt :

  • Teljes név
  • Elérhetőségek (telefon, email cím stb)
  • Demográfiai adatok (cím, helység, megye, irányítószám)
  • Egyéb információk (szükség esetén)

Mi történik az Ön adataival ?

Az Ön adatai arra szólgálnak, hogy az igényeit kiszolgáljuk,  illetve Önnek egy jobb szolgáltatást biztosítsunk, de főleg amiatt, hogy :

  • Belső adatbázist kialakítsunk,
  • Ajánlataink és szolgáltatásaink javítására,
  • Rendszeres üzenet küldés akcióinkról, heti álomáras ajánlatainkról, illetve egyéb információkról, árváltozásokról stb.,
  • Időközönként használni fogjuk az Ön adatait, piackutatás céljából. Kapcsolatba léphetünk Önnel telefonon vagy e-mailben. Célunk, hogy a weboldalt az Önök tetszése szerint is alakítsuk.

Adatbiztonság

Elkötelezettek vagyunk az Önök adataik biztonságos kezelésére. Annak érdekében, hogy megakadályozzunk a jogosulatlan hozzáférést az adatbázisunkhoz, már bevezetett biztonsági rendszerek illetve több szűrő rendszer létezik a weboldalon.

Linkek más weboldalak fele

Weboldalunk tartalmazhat linkeket más közérdekű weboldalak felé. De tudni kell, hogy abban a pillanatban (habár rajtunk keresztül) átjutott a link segítségével egy más szolgáltató honlapjára, a Bibliofil Könyvklub nem birtokol semmiféle adminisztrátori jogot. Ezért nem tudjuk biztosítani az Ön adatait biztonságát, amit utólag az illető weboldalnak megad.  Kellemetlenségek elkerülése véget olvassa el az illető oldal Adatvédelmi politikáját !

 

A személyes adatainak ellenőrzése:

Az Ön döntésére letilthatja a weboldalt bizonyos adatok megadására (a kötelezőkön kívül) a következő képpen:

  • Bármikor a weboldal felkéri Önt, hogy egy űrlapot töltsön ki a honlapon, keresse a „nem akarom hogy információimat marketing célokra használják”
  • Ha korábban beleegyezett, hogy a személyes adatait használhatjuk marketing célokra és utólagosan meggondolta magát bármikor felhívhat illetve e-mailt írhat az rendelesbibliofil@gmail.com ra ennek módósítása érdekében.

A Bibliofil Könyvklub nem fogja árusítani, terjeszteni illetve bérbe adni személyes adatait harmadik fél számára, kivéve az Ön engedélyével. Kérheti a Bibliofil Könyvklub stábját, hogy bizonyos harmadik fél akcióiról értesítést kapjon rajtunk keresztül.

Személyes adatait (amit mi tárolunk) elkérheti tőlünk amiútán ügyfeleink megbizonyosodtak arról, hogy igenis egy, ugyan arró a személyről van szó.

Ha úgy gondolja, hogy bármely általunk nyílvántartott információ helytelen, kérjük hívja ügyfeleinket illetve írjon e-mailt az rendelesbibliofil@gmail.com címre.


Jó vásárlást kívánunk !

 A „Bibliofil Könyvklub” stábja.