Gyors
kiszállítás

kedvező díj

Biztonságos
vásárlás

gyors pénztár

Telefonos ügyfélszolgálat

0265-323.023

A támadás terve

Bob Woodward alighanem világszerte a legismertebb amerikai újságíró, a Washington Post legendás - a Watergate-botrányt leleplező - riporterpárosának egyik tagja. Ha manapság a Post újabb szenzációs feltárással jelentkezik, szinte biztosan az ő neve jegyzi.

Woodward a nyolcvanas évektő‘l teszi közzé a kulisszák mögé páratlan betekintést nyújtó könyveit amelyek mindig szenzációnak számítanak Amerikában. S nem alaptalanul: ő‘t és Carl Bernsteint a - máig el nem árult - Mély Torok becenevű forrás igazította el a Watergate-botrány rejtekútjain. Woodwardnak talán mindenkinél jobb forrásai vannak Washingtonban. Elő‘tte megnyílnak az ajtók mindenki irodájába avagy - bizalmas tájékoztatásra - magánlakásába.

Fogadja ő‘t Bush elnök az Ovális irodában és ő‘ hívja meg vacsorabeszélgetésre Rumsfeld védelmi minisztert. Igazi bennfentes ám megmarad rendíthetetlen riporternek: amit leír az hiteles tárgyilagos. Ilyen az a kép is amelyet ezúttal Bush iraki háborújáról ad. Korábban a 2001. szeptember 11-re való elnöki reagálást az afganisztáni háborút dolgozta fel hasonló alapossággal - vagyis lényegében valamennyi kulcsszereplő‘vel beszélve. Woodward e könyve megkerülhetetlen mondhatni kötelező‘ olvasmány mindenkinek aki a világpolitika ma első‘ számú témájáról véleményt akar alkotni.

Woodward lenyűgöző‘ módon mutatja be a háborúhoz vezető‘ tekervényes ám Bush és kormányzata lázas tagjai számára nyílegyenes utat amelyet egyaránt jellemeztek belső‘ viták és a külvilág módszeres megtévesztése. Izgalmas mint egy regény tanulságos mint politikai lecke s az összefüggések megismerésére vágyóknak nélkülözhetetlen olvasmány.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Elérhetőség: Készleten

60,00 RON


A támadás terve

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

Részletek

.

További információk

Szerző Bob Woodward
Terjedelem 360 oldal
Kötés Keménytáblás
Kat. szám 9639574155
Kiadó Geopen

Talán a következő termékek is érdekelhetik:

Mire a fák megnőnek - A kastély árnyékában

Mire a fák megnőnek - A kastély árnyékában

81,00 RON
Felejts el örökre

Felejts el örökre

68,00 RON
Az auschwitzi tetováló - Lale Sokolov igaz története alapján

Az auschwitzi tetováló - Lale Sokolov igaz története alapján

60,00 RON
Nyugodj békében!

Nyugodj békében!

75,00 RON

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.